Kundig en ervaren in de installatietechniek

Mijn naam is Nick Enter. Als zzp'er werk ik alleen of samen met collegabedrijven. Bij alles wat ik doe, staat kwaliteit voorop.

Kennis en ervaring

In de loop der jaren heb ik een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Sinds de afronding van mijn opleiding Technische Sterkstroom Installaties (TSI) werkte ik in verschillende functies in de techniek, onder meer allround installatiemonteur en service-engineer.

Onze klantenkring

Enter Techniek werkt voor een zeer brede klantenkring. Zo verzorgen wij voor zowel particulieren als bedrijven de aanleg en het onderhoud van installaties. Als onderaannemer van bedrijven verzorgen wij bij nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten alle installatiewerk. Ook zijn wij actief als onderaannemer voor collega-installatiebedrijven.

Investeren in kwaliteit

Om onze klanten goed te kunnen bedienen, investeren wij veel in kwaliteit.  Zo beschikken wij over diverse certificeringen, zoals VCA vol en NEN 3140, NEN1010. Ook investeren wij in de kwaliteit van onze gereedschappen en voldoen al onze installaties aan de geldende wet- en regelgeving.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Contact opnemen
Whatsapp ons